[AUDIO] O fată de numai 12 ani a fost racolată pentru servicii sexuale

Un tânăr de 20 de ani din Drobeta Turnu Severin riscă să facă închisoare după ce a încercat să racoleze pe internet o fată de numai 12 ani, cu care intenţiona să întreţină relaţii sexuale.

Mama fetei a anunţat Poliţia şi a fost creat flagrantul. Totul a început luni seara, când mama minorei a reclamat că tânărul i-a trimis fiicei sale, prin intermediul unei rețele de socializare mai multe mesaje cu conotație sexuală explicită, propunându-i să se întâlnească la locuința sa. Agresorul a fost prins, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Andreea Rădoi

„Cu ocazia audierii minorei, aceasta a continuat să primească mesaje, iar sub supravegherea polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale, a dat curs întâlnirii, tânărul fiind surprins în flagrant delict și condus la sediul unității de poliție. Față de tânăr a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de racolare a minorilor, în scopuri sexuale, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive”.

Poliţiştii recomandă minorilor, dar mai ales părinţilor să sesizeze autorităţile când apar astfel de situaţii infracţionale.

Ilustrare foto: www.gazetadecluj.ro

De același autor

Related Articles