[AUDIO] Medicul Ema Pascal continuă să ajute comunitatea! Este voluntar la”Maratonul Vaccinării de la Timişoara”

Medicul Ema Pascal salvează vieți încă de la începutul pandemiei de SARS CoV-2. Tânăra a făcut parte din primul echipaj de voluntari români care au tratat cazurile grave infectate cu COVID-19 în Italia, a primit ordinul Meritul Sanitar în grad de Cavaler de la preşedintele Klaus Iohannis pentru profesionalismul de care a dat dovadă iar acum este medic voluntar în cadrul „Maratonului de Vaccinare de la Timişoara”.

Ema Pascal a făcut parte și din colectivul ATI Reşiţa dar în prezent, continuă să îngrijescă bolnavii în stare gravă de la Spitalul Municipal din Timişoara.

Din fericire, acțiunea de vaccinare unică în țară, de la Timişoara se dovedeste a fi un succes. Aproape 4000 de persoane au fost vaccinate. Medicul ATI, Ema Pascal participă ca voluntar şi sprijină acest demers în beneficiul populației. La Centrul Regional de Afaceri au venit şi persoane din străinătate pentru a se imuniza. Este vorba despre o femeie din Franța care susține că:” Noi românii suntem norocoși pentru că ne putem vaccina atat de ușor, în Franța nu se întâmplă asta!”

Detalii ne oferă medicul Ema Pascal:

La Centrul Regional de Afaceri, sunt amenajate 30 de fluxuri iar oamenii se pot vaccina aici, pâna mâine, la ora 8.00, cu program non-stop, se administrează prima doza din serul Pfizer-BioNtech. Vă reamintim că nu este necesară programarea. Se poate vaccina oricine cu buletinul!

De altfel, după modelul Timișoarei și la București va fi organizat un maraton similar, în perioada 7-9 mai, a anuntat coordonatorul Campaniei Naționale, medicul Valeriu Gheorghiță. El a precizat că, cel mai probabil, locurile de desfăsurare a acțiunii de imunizare vor fi la Sala Palatului și la Biblioteca Națională.

.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles