[AUDIO] Lucrările de reabilitare a Staţionarelor II şi III din Reşiţa continuă cu sprijinul comunităţii

În paralel cu lucrurile de la Staţionarul III se desfăşoară în prezent şi reabilitarea staţionarului II din municipiul Reşiţa. La III proiectul este aproape finalizat şi o parte din această unitate medicală a fost dată în folosinţă, iar la Stationarul II a ajuns astăzi al doilea transport cu materiale de construcţii, cu sprijinul organizaţiei Lions Kindness, ne-a declarat managerul Alina Stancovici.

Pentru finalizarea lucrărilor, Ştationarul III încă are nevoie de sprijinul comunităţii. Oamenii pot dona bani, materiale de construcţii sau pot participa la renovarea clădirii. Lili Gherle iniţiatorul acestei campanii umanitare ne-a dat astăzi în cadrul emisiunii Starea de Bine, o veste bună, saloanele din această clădire vor avea şi linoleum antibacterian ce va fi achiziţionat cu sprijinul Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Emisiunea integral o puteţi asculta aici:

Noi împreună cu voi, cumva am rupt chingile nepăsării și în scurt timp vom afirma am reușit imposibilul mulțumim oameni buni!Oameni buni, oameni frumoși, împreună și numai împreună reușim să terminăm reabilitarea/renovarea Stationar III Reșița. Să nu uităm că acest stationar III este al întregului județ. Cu mai mult, cu mai puțin, contează fiecare ajutor primit. Veniți alături de noi, pentru sufletul nostru, conștiința noastră, pentru noi toți contează enorm. Mai un pic și acest spital își va schimba denumirea de ,,spitalul groazei” în spitalul speranței, asta datorită bunătății și solidarității voastre, mulțumim!” este mesajul transmis de iniíatorul acestei campanii, Lilii Gherle.

Şi aşa cum vă spuneam şi în articolele anterioare schimbarea este mai mult decât vizibilă. Totul este curat şi nou. Au dispărut pereţii scorojiţi şi cu mucegai, saltelele rupte au fost înlocuite la fel şi uşile vechi şi geamurile. Pereţii au fost pictaţi iar clădirea se poate spune că acum corespunde tuturor normelor europene.

Cei care doresc să ajute o pot face donând materiale şi bani în contul Asociaţiei Cultură şi Fapte Bune, deschis la Banca Transilvania, RO27BTRLRONCRT0534555501. Doar uniți într-un crez comun, reușim imposibilul!

Un lucru este cert, Spitalul Judetean Resita are nevoie ca cele 2 Stationare să fie renovate pentru a fi din nou acreditat. Fiecare gest contează, contribuie şi tu!

1 COMENTARIU

  1. Repet NU am nici-o legătură cu Stationar II, nici un parteneriat cu asociația care se ocupă de Stationar II. Din contra am avut doar de suferit, îmi pare rău, aceasta este realitatea!

Comments are closed.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles