[AUDIO] “Locomotivele” reşiţene te invită să descoperi frumuseţea fotbalului american!

Fotbalul american va face din nou spectacol la Reşiţa. Deşi sportul celebru peste Ocean nu mai e o necunoscută pentru microbiştii din municipiu, jucătorii echipei Reşiţa Locomotives continuă seria acţiunilor de promovare, intenţia clubului fiind aceea de a atrage şi a recruta noi tineri pentru performanţă. Următoarea demonstraţie de fotbal american va avea loc la acest sfârşit de săptămână, în Parcul Siderurgistului. Cu detalii, fondatorul Reşiţa Locomotives, Raul Siladi.

„Sâmbătă, de la ora 19.00, pe terenul sintetic din Parcul Siderurgistului, echipa de fotbal american Reşiţa Locomotives organizează o nouă prezentare a acestui sport. Am făcut acest lucru şi luna trecută, ni s-a părut că a fost o acţiune de succes şi am hotărât ca lunar să repetăm acţiunea aceasta. Sper să vină cât mai multă lume şi să prindă gustul acestui sport frumos. Cei interesaţi vor putea proba echipamentul de fotbal american, vor putea să încerce să arunce şi să prindă mingea. Aşteptăm toţi iubitorii sportului să vină în parc să ne vadă”, a spus Raul Siladi.

Din cauza pandemiei, Campionatul Naţional de Fotbal American nu a început în primăvară, ca în precedentele sezoane derulate în România. Întrecerea va debuta anul acesta în toamnă, într-un format comprimat, la start urmând să se alinieze şase echipe.

foto: facebook Raul Siladi

Cele mai citite

Related Articles