Lucrările la noul centru multifuncţional din Reşiţa vor începe în curând.  Primarul Ioan Popa a anunţat că licitaţia a fost câştigată de o firmă din Bucureşti.

Centrul va fi construit pe locul fostului bazin de înot „7 Noiembrie” şi va putea găzdui diverse evenimente sportive, ateliere de creaţie, spectacole, expoziţii şi servicii sociale. Acesta va fi compus din două corpuri de clădire cu două etaje, pe o suprafaţă de aproximativ 4.000 de metri pătraţi. Zona adiacentă va fi transformată într-un spaţiu public pentru relaxare şi recreere, va include o piaţetă publică, terenuri de sport, spaţii verzi şi locuri de parcare.  Proiectul include și reabilitarea drumului pe o porțiune de aproximativ 1000 m, porțiunea cuprinsă între Fântânilor și Mociur.

S-a câștigat licitația pentru realizarea centrului multifuncțional din Lunca Pomostului, pe locul fostului bazin, circa 5 milioane de euro. Firma câștigătoare este Erbașu S.A. din București. În cadrul acestui proiect se realizează acest centru multifuncțional și se modernizează strada care vine din zona căminelor de la Mociur până pe Fântânilor, până la bariera de trecere de cale ferată de la Gara de Sud.