[AUDIO] În echipa noului Județean de la Reșița vor rămâne doar oamenii competenți, restul pleacă acasă!

Municipiul Reșița va avea un nou Spital Județean în viitor, însă nu toate cadrele medicale de la actuala unitate sanitară vor face parte din echipa. Vizate sunt, în special, cele care nu-și respectă în prezent programul de muncă. Primarul Ioan Popa dă asigurări că în noul spital, care va fi construit la Resița, vor rămane doar oamenii competenți care își dau interesul, restul vor pleca acasă:

Să se știe asta deja, de acum! Vom face, când vom avea un nou Spital Județean, o selecție, o recrutare de personal civilizat, pentru că-i anunț de acum: din 1200 de angajați, probabil că, vor rămâne 700. Se vor da concursuri și cine știe meserie va lucra, cine nu, nu!”

Noul Spital Județean, care va fi construit la Reșița, va avea și personal administrativ mai puțin, exact ca în spitalele din străinătate; în loc de 30% cât e în prezent la județean, personalul administrativ va fi de doar 10%, și astfel și cheltuielile vor fi reduse, a mai declarat primarul Ioan Popa.

Vă reamintim că Studiul de Fezabilitate și Proiectul Tehnic sunt în licitaţie pe SICAP, pentru noul spital, iar Planul Urbanistic Zonal este la Ministerul Sănătății pentru avizare.

Sursa foto: arhiva RRR

De același autor

Related Articles