[AUDIO] Împrumuturi consistente de la CARP Reşiţa până la 80 de ani

CAR-ul pensionarilor este banca de suflet a românului. Practică o dobândă de 8%, nu percepe comisioane şi încearcă din răsputeri să uşureze viaţa debitorilor.

Care este suma maximă care se acordă cetăţenilor şi care sunt condiţiile de împrumut, aflăm de la preşedintele CARP Reşiţa, Tudoriţa Nicula:

30 de mii de lei este suma maximă care se poate împrumuta cu condiţia ca persoana în cauză să aibă un venit stabil care să îi permită să plătească şi 3 giranţi, care trebuie să prezinte o adeverinţă de venit sau cuponul de pensie. Toate împrumuturile se acordă în 24 de ore, asta în varianta în care îndeplineşte condiţiile amintite, pentru că sunt şi pensii şi salarii mari. Ideea este să îi rămână 2/3 pentru traiul zilnic. Rata va trebui să fie mai mică, adică 1/3 pentru ca cel care se împrumută să rămână şi cu ceva bani în mână după ce plăteşte la noi. Sunt şi sume mai mici de până la 5 mii de lei care se acordă, fără giranţi şi la acestea apelează de-obicei persoanele care au nevoie de o intervenţie medicală, operaţie oftalmologică sau refacerea danturii, pentru lemne sau facturi cei care locuiesc la case sau în perioada sărbătorilor pentru cele necesare, dar şi în prag de toamnă pentru a-şi ajuta nepoţii plecaţi la studii în alte oraşe.

Tudoriţa Nicula

Tudoriţa Nicula a mai subliniat pentru Radio Reşiţa că, împrumuturile se acordă doar cărăşenilor cu venituri stabile având vârsta cuprinsă între 18 şi 80 de ani.

Cele mai citite

Related Articles