Faza de rapel a a maratonului de vaccinare de la Reșița s-a încheiat aseară cu succes. În special tinerii au demonstrat că sunt o adevărată forță și s-au vaccinat într-un număr mare împotriva noului coronavirus.

Peste 800 de persoane s-au vaccinat la faza de rapel a maratonului vaccinării de la Reșița. Și de această dată organizatorii consideră că acțiunea a fost una de succes. Oamenii au înțeles importanța imunizării și nu au fost reacții adverse ne-a declarat coordonatorul centrului de la Scoala Generală Mihai Peia din Reșița, Mădălina Morărescu.

Au fost folosite un număr de 838 de doze de vaccin de la Pfizer, au fost vaccinate persoane atât la doza a doua cât și un număr mai mic de persoane la doza întâi.

S-au vaccinat copii cu vârsta peste 12 ani, tineri peste 18 ani și adulți cu vârsta peste 30 de ani. Acest rapel al maratonului în toate cele 3 zile a decurs foarte bine, fără incidente și fără reacții adverse și oamenii au fost foarte fericiți să încheie acest proces de vaccinare împotriva noului coronavirus„, ne-a declarat coordonatorul centrului de la Scoala Generală Mihai Peia din Reșița, Mădălina Morărescu.

Foarte mulți tineri s-au vaccinat la maratonul de la Reșița. Majoritatea au facut acest pas fie pentru a putea pleca în concediu, fie pentru a-i proteja pe cei din jur.

Cărăşenii care nu s-au vaccinat sunt invitaţi de astăzi să meargă în cele 16 centre de vaccinare care funcţionează fără probleme în judeţul Caraş-Severin.