[AUDIO-FOTO]Asociația Acasă în Banat continuă seria faptelor bune. Toată lumea s-a mobilizat pentru casa lui Marian de la Iaz

Asociația Acasă în Banat continuă seria faptelor bune, iar în această săptămână voluntarii vor ajuta un tânăr din comuna Iaz să-și construiască o încăpere, astfel încât să nu mai fie nevoit să îndure frigul.

Am facut cunoștiință cu Marian un bărbat greu încercat de viață și vizibil marcat de trecutul care nu a fost deloc blând cu el. Deși se confruntă cu anumite deficiențe și-a exprimat bucuria, nevenindu-i să creadă ca va avea, cu adevarat, casa lui, chiar dacă aceasta va însemna o simplă încăpere:

Familia Naia, cea care l-a adoptat pe Marian, este una numeroasă, dar care i-a întins o mână de ajutor acestuia, nefiind nepăsătoare la drama prin care trece. Filip Naia,capul familiei, vorbește cu emoție despre cel de-al 13-lea copil al său, Marian:

Asociația Acasă în Banat a răspuns prompt la strigătul de ajutor al acestui tânăr muncitor și s-a mobilizat pentru ca toate lucrările să fie finalizate într-o singură z, sâmbătă, 16 octombrie. Radu Trifan, președintele Asociației explică ce exact se va face cu ajutorul voluntarilor la viitoarea locuință a lui Marian din localitatea Iaz:

Totul este pe repede înainte, pentru a se reuși ca într-o singură zi visul lui Marian să devină realitate, să aibă un acoperiș deasupra capului și o sobă lângă care să se încălzească, o încăpere care să fie numai a lui și în care să-și ducă traiul mai departe.