[AUDIO-FOTO] Un nou loc de joacă prinde contur în Reşiţa

Primăria Reşiţa continuă şi în această toamnă amenajarea în regie proprie a locurilor de joacă de pe raza municipiului.

Astfel, un nou spaţiu de joacă, existent din zona Trezorie a cartierului Valea Domanului, este în curs de reamenajare integrală, a precizat pentru Radio Reşiţa şeful serviciului gospodărie urbană şi mediu, Cornelia Burileanu:

Au fost demarate lucrările de modernizare a locului de joacă pe strada Toamnei. Suprafața totală ce va fi amenajată este de 400 de metri pătrați și va fi dotată cu echipamente moderne și sigure de joacă, alei pietonale, mobilier urban, zone verzi reamenajate. Lucrările sunt executate din bugetul local și au o valoare de 570.000 de lei. Noi sperăm să ne permită vremea să le finalizăm în perioada următoare. Termenul de execuție este de 6 luni“.

Potrivit Corneliei Burileanu, şi alte două locuri de joacă din zona centrală şi din cartierul Lunca Bârzavei, reabilitate de curând, suportă completări în această perioadă:

Se execută lucrări de modernizare și în alte 2 parcuri de joacă, respectiv Tricolorului și Cărășană. Lucrările care se efectuează în aceste 2 locații sunt tot din bugetul local. Sunt lucrări de completare cu echipamente de joacă, echipamente de fitness pentru adulți, crearea unor alei de legătură între insulele de joacă. Lucrările se realizează în regie proprie de către colegii de la serviciul public, Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Local și tot în regie proprie vor fi montate şi echipamentele de joacă. Parcul Cărășana îl modernizăm, în sensul că eliminăm nisipul din zona echipamentelor de joacă și creăm o suprafață turnată din tartan“.

Cornelia Burileanu a mai subliniat că, şi în zona tirolianei pentru copii din Parcul Tricolorului se va reface cu tartan întreaga suprafaţă pentru ca cei mici să nu se accidenteze.

Sursa foto: Primăria Resita      

1 COMENTARIU

  1. Dar parcul de la gara de sud cand se face? Se tot vorbeste de 1 an si nu s-a mai intamplat nimic. In schimb e plin de boschetari si bețivani care vin de la bodega de langa Barzava

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles