[AUDIO-FOTO] Radio Reșița s-a mutat la “Căsuța de sticlă”. Împreună putem schimba destine!

În centrul Reșiței s-a deschis oficial campania umanitară “Muzică pentru viață”. Evenimentul, marca Radio Reșița, se desfășoară pentru a cincea oară în municipiu.

De data aceasta este vorba despre o campanie de strângere de fonduri pentru ”Asociația pentru ajutorarea copiilor bolnavi cu afecțiuni hemato-oncologice Patricia Popa”. Startul campaniei a fost dat de managerul Laura Zgaverdea.

”Este o campanie în care dorim să vă implicați cu toții. Vă așteptăm în centrul municipiului Reșița, pentru a fi mai buni. Sunt copii care au nevoie de noi, sunt copii care așteaptă ca fiecare dintre noi să înțeleagă că ei își doresc să trăiască și asta nu putem face decât împreună”.

Încă de la primele ore, reșițenii au răspuns invitației și au trecut pe la Căsuța de sticlă pentru a face donații. Ei au spus că nu pot rămâne nepăsători la necazul semenilor.

Asociația Patricia Popa colaborează direct cu secția de hemato-oncologie a Spitalului de copii Luis Turcanu Timișoara. Practic, ea furnizează medicamentele necesare copiilor bolnavi de cancer.
Echipa Radio Reșița se află în Centrul civic până vineri 23 decembrie, unde vor avea loc o serie de evenimente, concerte, dar și întâlniri emoționante cu oameni ai căror copii se află în suferință. Haideți să le întindem o mână de ajutor, pentru că oricând putem fi în locul lor.

De același autor

Related Articles