[AUDIO-FOTO] Peste 700 de vizitatori au trecut pragul Muzeului Banatului Montan din Reşiţa în Noaptea Muzeelor

Noaptea muzeelor, un eveniment ce a precedat Ziua Internaţională a Muzeelor, eveniment marcat la scară mondială miercuri, 18 Mai, s-a consumat anul acesta într-o formulă nouă, iar pragul Muzeului Banatului Montan din Reşiţa l-au trecut sute de vizitatori.

Noaptea Muzeelor, un eveniment anual bine primit de reşiţeni şi nu numai, poate fi cotat ca unul de succes pentru echipa Muzeului Banatului Montan din Reşiţa, ale cărei eforturi în a amenaja mai multe expoziţii în sălile instituţiei de cultură s-a meritat, pentru că au atras un număr însemnat de vizitatori de toate vârstele, spune directorul interimar, dr. Livia Magina:

dr. ist. Livia Magina

În acest fel şi Muzeul Banatului Montan din Reşiţa se aliniază de peste 45 de ani instituţiilor de profil din întreaga lume care îşi marchează miercuri, 18 Mai ziua şi primeşte vizitatorii pentru a vedea sau revedea variatele expoziţii, atât de pe simeze, cât şi din sălile de prezentare. Un tur virtual a făcut pentru dumneavoastră, directorul interimar, dr. Livia Magina:

dr. ist. Livia Magina

Amintim că, Muzeul Banatului Montan din Reşiţa este deschis publicului de luni până sâmbătă de la 9.00 la 17.00.       

De același autor

Related Articles