În sala de şedinţe a Primăriei Reşiţa a avut loc astãzi ceremonia de investire a consilierilor locali şi a primarului ales Ioan Popa. La ceremonia de investire a fost prezent prefectul Cristian Gâfu care a precizat, în deschidere, că toate cele 21 de mandate de consilieri locali au fost validate.

După jurământ, primarul Ioan Popa, a mulţumit reşiţenilor pentru încrederea acordată şi a spus că îşi doreşte ca în al doilea mandat Consiliul local să funcţioneze ca o echipă pentru că numai aşa se vor obţine rezultatele dorite:

Primarul municipiului Reşiţa, Ioan Popa a declarat la depunerea juramântului pentru cel de-al doilea mandat că următorii patru ani sunt foarte importanţi şi că îşi doreşte un mandat cel puţin la fel de prolific ca precedentul, în atragerea de fonduri europene.

Totodată, vor continua investiţiile din bugetul local, pentru modernizarea a cât mai multor zone din oraş. Edilul a afirmat că în urmatoarea perioadă vor intra în implementare marile proiecte de modernizare. Proiectul de mobilitate urbană, modernizarea zonelor marginalizate, dar şi alte lucrări de anvergură urmează să înceapă. Prin munca noastră putem transforma oraşul, astfel încât tinerii să rămână aici, iar cei care au plecat să îşi dorească să revină, a concluzionat primarul Ioan Popa.