[AUDIO-FOTO] Învățământul superior aniversează 45 de ani: Ziua Porților Deschise la Universitatea Eftimie Murgu!

Sărbătoare astăzi, la Universitatea Eftimie Murgu din Reșița. Instituția și-a deschis larg porțile pentru tinerii vizitatori, cu scopul de a-i informa cu privire la programele de învățământ pe care le are universitatea. Rectorul instituției, Venera Manciu a ținut să transmită un mesaj viitorilor studenți: ,,Lumea universitară este într-o mare competitivitate iar un mare indicator îl reprezintă formarea competențelor. Universitatea Eftimie Murgu se îngrijește să asigure formarea competențelor studenților săi și de asemenea implementează programe de studii de predare. Universitatea noastră rămâne simbolul Banatului Montan’’.

În general,părerile liceenilor în urma vizitei la universitate au fost pozitive, majoritatea vizitatorilor au afirmat că vor veni să studieze în cadrul universității deși unii elevi și-au arătat interesul și spre universități din Timișoara.

Uem porti deschise (2)

În 29 martie 1971 a fost hotarâtă la București înființarea Institutului de Subingineri de la Reșița. Așadar astăzi universitatea reșițeană sărbătorește 45 de ani de activitate.

Cristina Corocan

 

De același autor

Related Articles