[AUDIO-FOTO] În Caraş-Severin se circulă în condiţii de iarnă

Zăpada căzută în ultimile 24 de ore pe raza judeţului Caraş-Severin nu a cauzat probleme majore traficului rutier.

Stratul de zăpadă depus pe carosabil nu a creat niciun fel de impediment şoferilor aflaţi în trafic, a precizat pentru Radio Reşiţa ofiţerul de serviciu al Direcţiei de drumuri judeţene Caraş-Severin, Stefan Markovski:

Se acționează și acum, s-a acționat şi de dimineață, mașinile sunt pe traseu. Noi n-am primit până acuma nicio reclamaţie de la oameni„.

Stefan Markovski a mai subliniat că, de când funcţionează acest serviciu, la dumnealor nu a ajuns nicio reclamaţie:

Dacă eu nu am informare aici, cum să știu ce să fac? Să ne sune oamenii și pe noi, că de 12 ani este numărul ăsta de telefon (n.r. 0728.970.560). Numai cine nu vrea nu sună la comandamentul de iarnă„.

Şi pe raza municipiului Reşiţa, utilajele serviciului de întreţinere a patrimoniului local acţionează cu material antiderapant încă de la primele ore ale dimineţii în toate zonele arondate oraşului, a transmis Daniel Călin:

Au fost ceva depuneri pe partea de Secu şi Cuptoare, intervenim, suntem cu utilajele acolo, împrăștiem material antiderapant pe cele 2 zone cu declivitate mare, intrarea în Secu și Cuptoare. Nu sunt probleme deosebite. Peste noapte, de la ora 5.00 s-a împrăștiat sare pe poduri, pe zonele înalte, strada 24 ianuarie, drumul de centură pe zona de asfalt, iar acum suntem cu echipajele care intervin din nou în zona Secu, Cuptoare şi 24 ianuarie„.

Amintim participanţilor la trafic că, pe arterele rutiere din judeţ se circulă în condiţii de iarnă, iar autoturismele trebuie echipate corespunzător, la fel ca si viteza, adaptată la condiţiile de drum.

Cele mai citite

Related Articles