[AUDIO-FOTO] Filiala USR Mehadia şi-a inaugurat noul sediu

În comuna Mehadia a fost inaugurat sediul zonal al USR, în prezenta conducerii județene a partidului, a consilierilor locali și a simpatizanților din zonă. Sediul este situat în centrul comunei de pe Belareca, aici urmând sa fie desfășurate activitățile din programul filialei zonale. Este un moment important pentru toate filialele USR din zonă, a spus preşedintele USR Caraş-Severin, Andrei Plujar.

“Astăzi inaugurăm un centru zonal. Chiar dacă este sediul filialei USR Mehadia, administrat de către ei, acest centru va deservi toate filialele din zonă. Este un punct de plecare, trebuie să construim de pe acum baza partidului pentru a avea rezultate în 2024. Avem timp să aducem alături de noi oameni noi în politică, oameni valoroşi, oameni cu experienţă, profesionişti, gospodari în comunele lor. Sper ca acest eveniment să fie de bun augur, filiala Mehadia s-a dovedit a fi compusă din membri foarte ambiţioşi, care îşi doresc să aibă un rezultat bun peste trei ani, astfel încât să întoarcă comunităţii din care fac parte ceva din dorinţa lor de schimbare”, a declarat Andrei Plujar.

Despre importanţa momentului a vorbit şi Dumitru Laitin, preşedintele filialei USR Mehadia.

“Pentru noi, această inaugurare înseamnă foarte mult, deoarece comunitatea noastră este una destul de mare. Ne dorim să facem multe lucruri bune, să ajungem la un nivel destul de ridicat. Ne gândim peste trei ani să avem un primar care să candideze la o funcţie foarte importantă, să putem să facem ceva. Am lucrat pe filială pentru a aduce alături de noi în special tineret. În fond şi la urma urmei, tineretul este viitorul comunităţii noastre. Şi atunci am considerat că acest lucru este primordial. Marea majoritate a filialei noastre este formată din tineri”, a declarat Dumitru Laitin.

În perioada următoare, USR Mehadia va căuta dialogul cu oamenii, pentru a identifica problemele comunităţii, dar şi soluţii de rezolvare a acestora.

De același autor

Related Articles