[AUDIO-FOTO] Cărăşenii nu se grăbesc, dar se recenzează

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, de luni, 11 iulie în judeţul Caraş-Severin au fost înfiinţate mai multe puncte fixe de recenzare, ce e drept nu toate funcţionale, conform Direcţiei judeţene de Statistică.

Cu o săptămână înainte de finalizarea recensământului populaţiei şi al locuinţelor, la nivel de Caraş-Severin aproximativ 58% din populaţia estimată a judeţului s-a recenzat, a precizat pentru Radio Reşiţa expertul Direcţiei de Statistică, Matei Bogdan: 

Deşi oamenii cunosc modul de recenzare şi au habar de existenţa punctelor fixe, nu se grăbesc. Unii dintre ei s-au autorecenzat online, alţii la punctele fixe organizate de primării.

Reporterul Radio Reşiţa, Denis Dutca a stat de vorbă cu câţiva dintre cărăşeni şi a aflat:

Conform expertului Direcţiei de Statistică, Matei Bogdan, la nivelul municipiului Reşiţa, procesul de recenzare este satisfăcător, aici populaţia s-a recenzat în proporţie de 70% şi continuă să vină.

Vă reamintim că, în Reşiţa, punctul fix pentru recenzarea populaţiei se află în Piaţa 1 Decembrie 1918, în zona Polivalentă, la parterul blocurilor cu mezanin.

De același autor

Related Articles