[AUDIO-FOTO] Campania umanitară Adoptă un salon la Staţionarul III din Reşiţa a ajuns în ziua a 13-a. Chiar dacă e duminică, voluntarii lucrează intens

Campania umanitară Adoptă un salon la Staţionarul III din Reşiţa a ajuns în ziua a 13-a. Chiar dacă e duminică, voluntarii lucrează intens. Termenul de finalizare a acestor lucrări a fost prelungit până în data de 30 iunie. S-a luat această decizie deoarece în acest moment la spital nu are loc o simplă igienizare ci putem discuta despre o renovare în toată regula, mai ales că lucrările au fost extinse şi pe etajul I. Cele peste 70 de spaţii din cadrul secţiilor de pneumologie, TBC şi boli infecţioase sunt complet refăcute.

Şi personalul medical este foarte activ şi se implică în renovarea Staţionarului III. Medici, asistente, infirmiere sau personal auxiliar cu toţii pun umărul la renovarea spitalului. Aceştia îşi doresc condiţii mai bune de spitalizare pentru pacienţi şi felicită organizatorii acţiunii caritabile pentru implicare şi devotament.

În cele 12 zile de când a debutat campania Adoptă Un Salon la Reşiţa, spitalul a primit materiale dar şi bani. S-a strâns suma de 66.120 de lei din care au fost consumaţi 44.885 de lei pentru renovarea celor 3 etaje.

Doamnelor şi domnilor, mulţumim pentru generozitatea dumneavoastră. Am certitudinea că împreună o să reuşim să dovedim că societatea civilă, poate. O să reuşim să facem ceea ce mulţi cred că este imposibil şi ireal, o să reuşim să facem o minune când vine vorba de oameni, pacienţi, doctori şi Spitalul Stationar III REŞIŢA TBC. Vă mulţumim oameni buni, vă mulţumim pentru tot!” este mesajul transmis de iniţiatorul acestei campanii, Liliana Gherle.

Campania umanitară Adoptă un salon la Stationarul III din Reşiţa primeşte sprijinul voluntarilor de la Crucea Roşie, pentru realizarea acestui proiect important pentru comunitate. Crucea Roşie donat secţiei de pneumologie-TBC, scaune dar şi mai multe saltele impermeabile pentru saloanele proaspăt renovate. Detalii ne oferă directorul acestei organizaţii importante pentru comunitate, Alin Cica.

Acţiunea continuă cu mult entuziasm. Sunt firme importante care au donat calorifere, uşi şi geamuri dar şi materiale de construcţii atât de importante pentru finalizarea acestui proiect. Cei interesaţi să ajute pot veni pe şantier sau pot dona bani, în funcţie de posibilităţi.

Cei care doresc sã facã donaţii în bani au la dispoziţie contul Asociaţiei Cultură şi Fapte Bune, deschis la Banca Transilvania: RO27BTRLRONCRT0534555501. Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la Lili Gherle – 0723 837 416 şi de la dr. Emil Achim Bunda – 0744 248 009.

Împreună reuşim să renovăm un spital, implică-te şi tu!

De același autor

Related Articles