[AUDIO] Firmele care lucrează la reţeaua de apă şi canalizare din Bocşa au lăsat dezastru în urma lor

Gropi, şanţuri, pământ şi pietre în loc de asfalt şi pavele. Aşa arată trotuarele din Bocşa, în urma lucrărilor de introducere a reţelei de apă şi canalizare. Oamenii sunt nemulţumiţi şi spun că sunt nevoiţi să facă slalom sau să circule pe stradă, altfel îşi rup picioarele.

Viceprimarul Mirel Pascu spune că nu va mai tolera aşa, iar firmele respective nu o să mai primească avize de spargere, până nu vor reface tot.

Cetățenii au reclamat că diferite guri de canalizare nu s-au pus corespunzător, s-au pus în poarta omului, nu s-au refăcut unele șanțuri, unele canalizări, adică s-au făcut provizoriu cu puțină piatră, dar acolo au fost pavele sau dacă au fost bitum, nu s-a turnat. Vă închipuiţi, prin pietre să umble cetăţenii poate mai bine de un an de zile. Nu ştiu, a fost o lipsă de implicare şi de coordonare… Primăria era obligată prin personalul de la Urbanism să urmărească îndeaproape aceste lucrări, să le oprească, să îi amendeze pe cei care nu respectă legea, dar din păcate nu s-a întâmplat. Am avut discuţii cu directorul general al AquaCaraş, Gheorghe Filipescu care s-a arătat preocupat şi doreşte să facă lucrări de calitate, imediat după Paşti se va deplasa în zonă pentru a discuta cu firmele care lucrează în oraşul Bocşa.

Viceprimarul Mirel Pascu a declarat că sunt probleme şi cu modernizarea celor 52 de străzi din Bocşa Montană şi Vasiova, un proiect în valoare de 10 milioane de euro, prin PNDL 2. Acesta a atenţionat constructorul că nu va tolera lucrările de slabă calitate.

De același autor

Related Articles