[AUDIO] După o perioadă în care bacul „Baziaş 4” a stat la mal, se reiau cursele regulate peste Dunăre

Cursele cu bacul peste Dunăre, de la Moldova Nouă la Golubăţ vor fi reluate din acest sfârşit de săptămână, astfel încât sârbii să poată ajunge la Balkan Festival de la Berzasca, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, la cursa inaugurală.

Directorul general al AquaCaraş, Gheorghe Filipescu a declarat la rândul său că societatea are forţa necesară pentru a opera acest bac, care deşi a stat o vreme la mal, este în regulă din punct de vedere tehnic. Zilnic, se vor efectua minim două curse, dimineaţa şi după-amiaza, dar şi altele, dacă vor exista solicitări. Tarifele sunt 30 lei de persoană, 80 lei pentru autoturisme şi 100 lei pentru camioane. Personalul care av opera bacul va fi aceelaşi care a lucrat şi în perioada în care era administrat de SC Eoliana.

Primarul oraşului Moldova Nouă, Ion Chisăliţă a declarat că acest lucru înseamnă un pas înainte pentru întreaga Clisură, iar societatea Aquacaraş este cea mai potrivită pentru a administra această ambarcaţiune.

De același autor

Related Articles