[AUDIO] Drumuri cu costuri prea ridicate! Nu avem sub nicio formă acești bani, spune Romeo Dunca

Mai multe drumuri județene din Caraș-Severin au nevoie urgentă de reparaţii, dar lucrările nu pot fi demarate pentru că administraţia judeţeanu nu are suficienţi bani.

În această situaţie se află şi tronsonul  Răcășdia-Vrăniuț, care face parte din DJ 573 D, spune preşedintele Consiliului Judeţean, Romeo Dunca.

„Pentru Răcășdia-Vrăniuț am avut o evaluare iniţială, de vreo șase milioane de lei. Am constatat însă că trebuie înlocuit și stratul de bază, iar costurile au crescut, valoarea estimată fiind pe la 14 milioane de lei, ceea ce este absolut imposibil. Nu avem sub nicio formă acești bani și tocmai din acest motiv vrem să mai reevaluăm încă o dată, să vedem dacă putem merge pe asfaltare și să folosim stratul de piatră existent, care, spun specialiştii, este suficient de trainic ca să putem doar să asfaltăm”, a declarat președintele Consiliului Judeţean.

Romeo Dunca a mai precizat că în aceeași situație sunt alte zece drumuri județene, care au nevoie de reparații, motiv pentru care se lucrează la documentații, urmând ca după întocmirea proiectelor să solicite sprijin guvernamental.

De același autor

Related Articles