[AUDIO] Direcția județeană pentru Tineret și Sport Caraș-Severin se află în plin proces de divizare

În urmă cu 12 ani Direcția de Sport și cea de Tineret fuzionau pentru a micșora cheltuielile nejustificate şi pentru a se reduce din personal, fiind eliminate, atunci, 600 de posturi la nivelul întregii țări. Din acest an Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse preia de la Ministerul Sportului activitățile şi patrimoniul corespunzător din domeniul tineretului.

”Astfel vor fi două entități de sine stătătoare”, spune Cătălin Hogea directorul Directiei Județene pentru Tineret și Sport Caraș-Severin:

”La Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse vor pleca lucrătorii de tineret, inclusiv cei din Centrele de Agrement. La Direcția Județeană de Sport vor rămâne strict cei din compartimentul de sport. Rămân 8 la sport și 8 vor activa pe partea de tineret. Nu știm încă unde ne vom desfășura activitatea, deocamdată suntem împreună, dar ținând cont că la Direcția pentru Tineret organigrama va fi mai ”stufoasă”, cu siguranță nu vom avea loc să funcționăm în același spațiu. Direcția nou formată va prelua de la Direcția Județeană de Asistență și Protecția Copilului și atribuțiile legate de protecția socială a copiilor și familiei.”

Asadar, va fi înființată o Directie județeană nouă cu personalitate juridică, cu director executiv și cu mai multe posturi cuprinse în organigramă. Maxim 60 de zile va mai dura acest proces de divizare a Direcției pentru Tineret și Sport, a mai spus Cătălin Hogea.

De același autor

Related Articles