[AUDIO] Demisii pe bandă rulantă la Spitalul Județean de Urgență din Reșița

Spitalul Județean de Urgență din Reșița are conturile blocate și datorii de 26 de milioane de lei. În plus, trece și prin altă criză. Echipa de conducere s-a înjumătățit după ce mai multe posturi s-au eliberat prin demisie.

Managerul spitalului, Alina Stancovici, spune că în curând vor fi organizate concursuri pentru ocuparea posturilor vacante.

 „În momentul acesta, echipa de conducere a Spitalului Județean s-a înjumătățit. O să vedeți, peste puțin timp vor fi scoase la concurs posturile de director economic, șef Serviciu tehnic administrativ și pe viitor postul de șef al Serviciului de achiziții. Toate posturile s-au eliberat prin demisie, unul singur, cel de la Achiziții fiind prin transfer către Primăria Reșița. Și sigur, având în vedere că directorul medical și directorul de îngrijiri au fost numiți pe o perioadă interimară, s-a demarat procedura și urmează a fi dat publicității anunțul pentru ocuparea prin concurs a celor două posturi”, a precizat Alina Stancovici.

Întrebat despre situaţia de la spital, președintele Consiliului Județean Caraş-Severin, Romeo Dunca, spune că nu s-au făcut presiuni asupra celor care au demisionat. Dunca, însă menționează că activitatea din unitatea medicală  urmează a fi evaluată.

De același autor

Related Articles