frontiera controlPoliţiştii de frontieră descoperă tot mai multe infracţiuni pe linie de circulaţie. Cel mai recent caz din Caraş-Severin a fost depistat aseară pe D.J. 573 A, de poliţiştii Sectorului Naidăş, în colaborare cu cei din Oraviţa. Pe raza localităţii Vrani, un echipaj al poliţiei de frontieră a oprit pentru control un autoturism înmatriculat în Italia, condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani. Acesta a urcat la volan deşi nu avea permis de conducere. Purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, agentul Ermina Echert:

 

Poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Astăzi, în emisiunea, „În slujba comunităţii”, difuzată la ora 14.10, invitată va fi chiar Ermina Echert. Aceasta va vorbi despre tipurile de infracţiuni constatate de poliţiştii de frontieră cărăşeni.