[AUDIO] Concurență mare pentru postul de city-manager al Reşiţei. Primarul Ioan Popa spune că are de unde alege

42 de persoane şi-au depus CV-ul pentru postul de city manager al Reşiţei. Primarul Ioan Popa a declarat că are de unde alege deoarece sunt oameni cu pregătire, familiarizaţi cu acest domeniu, unii dintre ei au fost chiar secretari de stat.

Edilul a precizat că au fost alese 7 CV-uri pe care le va analiza cu atenţie, iar în cel mult două săptămâni se va cunoaşte numele viitorului city.

Am avut 42 de CV-uri, am selectat din ele foarte riguros şapte. Am avut deja interviu cu o persoană din cele șapte. Chiar dacă nu suntem Timișoara, vreau să spun că am fost foarte plăcut surprins de aceste şapte CV-uri. Le voi parcurge pe toate în următoarele 10 zile și după aceea, sper ca în două săptămâni se degajăm o soluţie de city manager. Am de unde să aleg, am și oameni care au fost miniștri secretari de stat, chiar pe perioade de doi trei ani, persoane care sunt familiarizate cu ceea ce am eu nevoie. Adică mie îmi trebuie un om care să meargă la București pe părți tehnice și să rezolve probleme de ordin tehnic și spre bucuria mea am găsit oameni foarte faini.

Amintim că postul de city manager al Reşiţei a fost scos la concurs după ce Paul Vasile a ieşit la pensie.

De același autor

Related Articles