[AUDIO] Competiţie de pandemie! “GameKon eStudents Cup – League of Legends” e gata de start

În anul pandemiei, îndrăgita competiţie adresată celor pasionaţi de gaming se mută în zona online! Casa de Cultură  a Studenţilor din Reşiţa, în colaborare cu Muzeul Cineastului Amator şi Liga Studenţilor UBB Reşiţa, organizează sâmbătă, 18 decembrie 2020, turneul de gaming online “GameKon eStudents Cup – League of Legends”.  Competiția va alinia la start echipe formate din studenți de pretutindeni, precizează Daniel Amariei, directorul Casei de Cultură a Studenţilor din Reşiţa.

“Din păcate, n-am putut să ne întâlnim ca să realizăm jocurie de societate, aşa cum ne-am propus în prima fază, dar nu am vrut să renunţăm la spiritual acesta de competitivitate. Din acest motiv, am trecut în mediul online. Am creat o competiţie pentru gameri, un turneu League of Legends pe echipe, şi bineînţeles, ne dorim ca participanţii să lege cât mai multe prietenii.  Nu ne adresăm doar studenţilor din Reşiţa, pot intra studenţi de pretutindeni. Competiţia va avea loc sâmbătă de la ora 16.00. Pe pagina de facebook a Casei de Cultură a Studenţilor din Reşiţa aveţi linkul pentru înscriere, acolo aveţi şi mai multe date despre competiţie. Ne dorim să avem cât mai mulţi participanţi”, a spus Daniel Amariei.

Înscrierile se pot face inclusiv sâmbătă dimineaţa. GameKon este o adunare a celor interesaţi de lumea jocurilor video, această acţiune fiind atât o platformă interactivă de comunicare cât şi o ocazie de a realiza o incursiune în istoria evoluţiei jocurilor video.

De același autor

Related Articles