[AUDIO] Cinematograful Dacia, Teatrul de Vest și Complexul Municipal de Sport și Sănătate ”Ioan Schuster” din Reșița își continuă activitatea în anumite condiții

Teatrele, cinematografele şi sălile de spectacol rămân deschise, dar pot fi vizitate doar respectând noile măsuri anti-COVID. Peste tot este nevoie de certificat verde de vaccinare,iar participarea publicului este permisă până la 30% din capacitatea maximă a sălii.

”Toate persoanele care practică înotul de agrement au obligația de a prezenta certificatul verde. Copiii sub 12 ani care participă la cursuri de perfecționare și inițiere sunt exceptați de la această obligație, însă trebuie să fie însoțiți de o persoană majoră care să facă dovada vaccinării sau a trecerii prin boală. La Cinematograful Dacia participarea este permisă doar pe baza certificatului verde, cu excepția copiilor sub 12 ani. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pentru toate persoanele. Atât la Bazinul municipal, cât și la Cinematograful Dacia participarea publicului este permisă până la 30% din capacitatea maximă a sălii. Programul se reduce până la ora 21.00”, spune purtătorul de cuvânt al primăriei Reșița Andrei Apostol.

”Respectăm toate condițiile și nu se poate intra decât cu certificatul verde. Aceasta este legea, iar noi o respectăm: mască, dezinfectare la intrare, scanarea codului QR pentru cei vaccinați. Nu există riscul de infectare la teatru”, asigură managerul Teatrul de Vest din Reșița, Florin Ionescu:

Înăsprirea măsurilor anti-COVID este motivată de recordurile negative pe care țara noastră le-a înregistrat în valul patru al pandemiei. Măsurile se aplică pentru cel puțin 30 de zile.

De același autor

Related Articles