[AUDIO] Cercetările continuă în cazul bebeluşului găsit mort la o groapă de gunoi din Oraviţa

După cum ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru, a fost efectuată necropsia cadavrului, iar cauza decesului urmează să fie stabilită cu exactitate în urma rezultatelor analizelor. Poliţiştii încearcă să identifice mama bebeluşului, în acest sens fiind ridicate probe de la haldină. Cetăţenii ce deţin orice fel de informaţii care ar putea ajuta la soluţionarea cazului sunt rugaţi să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

***

Polițiștii din Oravița au fost sesizați aseară că la o haldină de gunoi din oraș a fost găsit cadavrul unui bebeluș, aruncat într-un sac menajer.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul IPJ și Poliției Oravița, pentru efectuarea cercetării la fața locului și stabilirii situației de fapt. Cadavrul nou-născutului a fost depus la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

Momentan cercetările sunt în curs de desfășurare,  sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și de drept și dispunerii măsurilor legale, care se impun, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ, Alina Boeru.

Cele mai citite

Related Articles