[AUDIO] Cele 5 centre de vaccinare anti-COVID din Caraş-Severin se închid

Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică din Caraş-Severin a propus, în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, desfinţarea celor 5 centre fixe de imunizare care mai funcţionează, la această oră, în Reşiţa, Caransebeş, Oraviţa, Oţelu-Roşu şi Băile Herculane. Şeful DSP susţine că aceste unităţi şi-au dovedit utilitatea, însă recunoaşte că din cauza numărului foarte mic de solicitări din ultima perioadă nu mai rentează din punct de vedere financiar.

Directorul DSP, Dănilă Miloş, recunoaşte că şi-ar fi dorit ca aceste centre să mai rămână o perioadă deschise însă, în situaţia de faţă, este indicat ca vaccinarea să fie făcută de către medicii de familie.

Propunerea a fost votată în unanimitate, iar de la 1 Mai, cele 5 centre de vaccinare anti Covid, din Caraş-Severin, vor fi desfiinţate, ne-a declarat şi prefectul Ioan Dragomir.

Revitalizarea campaniei de vaccinare este greu de realizat în această perioadă având în vedere renunţarea completă la măsurile de restricţii. Şi numărul persoanelor infectate este într-o continuă scădere.

Sursa foto: arhiva RRR

De același autor

Related Articles