[AUDIO] Caraşova în continuă modernizare. În comuna cărăşeană se construieşte primul supermarket

Pentru a diversifica piaţa de consum, supermarket-urile încep să se extindă şi în zona rurală a judeţului. Astfel un investitor cărăşean a preluat în concesiune terenul în suprafaţă de peste 1.280 de metri pătraţi, situat în intravilanul comunei Caraşova, în vederea construirii unui supermarket cu parcare aferentă.

Conform primarului Petru Bogdan, terenul a fost curăţaţ urmând ca în maximum 12 luni de la obţinerea concesiunii să înceapă lucrările de construcţie. Primarul Caraşovei a mai subliniat pentru Radio Reşiţa că, realizarea acestei investiţii este foarte importantă pentru comună, deoarece se vor crea noi locuri de muncă, iar cetăţenii localităţii cărăşene, precum şi cei din comunele limitrofe, vor avea posibilitatea să cumpere produsele de bază la preţuri avantajoase şi într-un timp mult mai scurt decât să se deplaseze la Reşiţa.

Petru Bogdan

Echipa administrativă a comunei Carașova căuta soluții în ceea ce privește atragerea de investitori, care să valorifice resursele comunei și să creeze locuri de muncă pentru locuitorii acesteia, a mai declarat primarul Petru Bogdan.

De același autor

Related Articles