[AUDIO] Campania umanitară “Muzică pentru Viaţă” si-a atins obiectivul. Asociaţia Patricia Popa a făcut primele investiţii în secţia hemato-oncologică a Spitalului Louis Ţurcanu

Cea de-a 5-a ediţie a campaniei umanitare “Muzică pentru Viaţă” si-a atins obiectivul. Cu banii strânşi de la oamenii cu suflet din toate colţurile ţării, Asociaţia Patricia Popa a făcut primele investiţii în secţia hemato-oncologică a Spitalului de Copii Louis Ţurcanu.

Prin intermediul campaniei umanitare “Muzică pentru Viaţă” vă reamintim că echipa Radio România Reşiţa a reuşit să strângă de la oamenii generosi peste 123 de mii de lei. Cu o parte din bani, Asociaţia Patricia Popa a contribuit la renovarea grupurilor sanitare din incinta secţiei hemato- oncologică a Spitalului de Copii Louis Ţurcanu dar a cumparat şi medicamente pentru micuţii care suferă de cancer. Cat s-a cheltuit din suma donată aflăm de la preşedintele Asociaţiei, Lia Popa:

Deci în total aproximativ 75.000 lei am cheltuit. Foarte, foarte mult ne-au ajutat aceşti bani pentru că ne-au permis să continuăm cumpărarea de medicamente și ce este nevoie pentru secția de hemato-ocologie. Din decembrie până acuma am făcut niște renovări în grupurile sanitare din această secţie deoarece în vederea acreditării periodice care se face în orice spital apar tot felul de lucruri noi care trebuie respectate.

De exemplu, au fost mărite ușile de la grupurile sanitare pentru a permite și persoanelor cu handicap care sunt în cărucior cu rotile să intre în baie, s-au montat scaune pentru duș și în rest am continuat cu ceea ce facem noi în ultimii ani, cumpărăm medicamente. Avem o bună legătură cu o farmacie din Germania, de unde cumpărăm medicamente. Deja până acuma de trei ori am apelat la ei. Mulțumim tare mult pentru că datorită vouă am reuşit să continuăm acest ajutor pentru spital, vă suntem recunoscători”.

Asociația Patricia Popa își dorește în continuare să le ofere celor mici susținere materială, socială și psihologică. De asemenea, vrea să ajute medicii spitalului Louis Ţurcanu să crească rata de supraviețuire a copiilor care suferă de cancer. Ce care doresc să susțină în continuare acest demers pot accesa site-ul www.asociațiapatriciapopa.ro.

Printr-un SHARE pe facebook, prietenii tăi se pot alătura acestei cauze nobile, o șansă mai mare pentru viața piticilor de la spitalul Louis Țurcanu.

Împreună putem readuce zâmbetul pe buzele copilașilor care au nevoie de ajutor!

De același autor

Related Articles