[AUDIO] Camera de Comerț Caraș Severin are o nouă conducere

Adunarea Generală a Membrilor Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Caraș Severin a avut loc sâmbătă, 20 noiembrie, online. Dintre reprezentanții celor 27 de societăți comerciale convocate, au fost prezenți 19. Fiind întrunit cvorumul de ședință s-a trecut apoi la alegerea Colegiului de Conducere, a președintelui Camerei de Comerț precum si a Comisiei de Cenzori, votul desfășurându-se fizic la sediul instituției.

În urma votului, noul președinte pentru o perioadă de patru ani este Alex Buzzi. Vicepreședinte a fost ales Pavel Petru Ponețchi din Caransebeș.

Alex Buzzi

În urmă cu o lună de zile, tatăl meu și fostul președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Caraș Severin a decedat. În acel moment Colegiul de conducere al camerei a devenit nestatutar, nefiind întrunit un număr impar de membri. Între timp și-au mai dat demisia alți membri și au rămas sub numărul statutar de 7 persoane. În aceste condiții trebuia să facem alegeri generale.

Am încercat să facem alegerile în urmă cu o săptămână, în comuna Marga unde incidența cazurilor de Covid 19 era sub 3 la mia de locuitori. Dar, cu două zile înainte a fost dată o hotărâre de Guvern prin care se anula orice fel de întâlnire, indiderent de rata de incidență. Am cerut sprijinul Camerei de Comerț și Industrie a României, care ne-a pus la dispozitie procedura de vot online. Astfel că astăzi s-a desfășurat pe platforma Zoom ședința membrilor unde s-au discutat toate aspectele. Votul s-a desfășurat la sediul instituției, s-au prezentat 18 persoane. Am făcut un vot temporizat pentru că numai așa permite legea”, a declarat Alex Buzzi, noul președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Caraș Severin.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles