[AUDIO] Au ajuns materialele necesare pentru refacerea acoperişului de la Staţionarul II

Apelul managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, Alina Stancovici nu a rămas fără ecou! La doar câteva zile de la întâlnirea cu Mitropolitul Banatului au şi ajuns materialele pentru refacerea acoperişului de la Staţionarul II. Este vorba despre un tir plin cu ţiglă şi lemn care a fost descărcat la unitatea medicală, cu sediul în spatele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate.

Dăruirea este pâinea veșniciei ( I.P.S. Ioan Selejan, Mitropolit al Banatului)Astăzi, la doar câteva zile de la întâlnirea cu Mitropolitul Banatului și apelul lansat către Înalt Preasfinția Sa, cuvântul a devenit faptă: Mitropolia Banatului a trimis transporturile pentru lemn si țiglă necesare renovării acoperișului de la Stationarul 2 al Spitalului Județean de Urgență din Reșița.Prinosul recunoștinței noastre pentru sprijinul oferit necondiționat!

Lucrările continuă şi la Staţionarul III, unitate care are mare nevoie de electriceni şi instalatori. După finalizarea lucrărilor de la cele 2 staţionare, cel mai mare spital din Caraş-Severin are toate şansele să-şi primească acreditarea de la Ministerul Sănătăţii, pierdută anul trecut.

De același autor

Related Articles