[AUDIO] Angajări fictive la UPU-SMURD Reşiţa?

Noua conducere a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa continuă să găsească nereguli în activitatea de funcţionare a celui mai mare spital din Caraş-Severin.

În sedinţa ordinară a Consiliului Judeţean, preşedintele acestui for, Romeo Dunca a adus în discuţie alte probleme grave ale spitalului, întrebându-se mirat cum a funcţionat această unitate medicală. Zilele trecute, 4 contracte de muncă a unor persoane care figurau angajate în secţia UPU-SMURD au fost desfăcute pentru că în realitate acele persoane nu au pus niciodată piciorul în secţia respectivă explică Romeo Dunca:

„La Spitalul Județean sunt atât de multe surprize pe care le avem încât nici nu știm de unde să începem, vă dau una simplă din 2020 n-au fost puse vizele de verificare pe plățile făcute. Interesant, nu? Vă mai dau încă un exemplu: zilele acestea s-au desfăcut 4 contracte de muncă a 4 persoane care figurau angajate la UPU și care n-au fost pe acolo. Da? Vă mai dau încă un exemplu de la 225 de pacienți pentru cât încasam, acum am ajuns la 775.

Vă mai dau încă un exemplu niciodată dar niciodată Spitalul Județean nu a luat niciun ban de la UPU pentru analizele care au fost făcute la cei internați de urgență…Niciodată, nici nu se știa de așa ceva și câte și mai câte, o să le pregătim, o să le postăm, ca să înțelegeți şi dumneavoastră dacă există șansa să schimbăm ceva în bine sau nu. Eu zic că da și o să se vadă și rezultate„.

Va reamintim că cel mai recent raport ce reflectă activitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, semnat de consilierul personal pe probleme de sănătate al preşedintelui Dunca, scoate în evidenţă şi alte probleme grave, pentru care este necesar un audit extern, făcut de Curtea de Conturi, transmit reprezentantii forului judetean.

1 COMENTARIU

  1. Cei cu angajările fictive ( probabil politice) sa ocupe celula lui Dragnea . Pt aceasi infracțiune a intrat și el la mititica . Păcat ca nu dezvăluie numele vinovaților . Sunt pline instituțiile statului de astfel de căpușe .

Comments are closed.

De același autor

Related Articles