Situaţíe incertă în ceea ce priveşte finanţarea proiectelor demarate de administraţiile localităţilor cărăşene. Într-o asemenea situaţie se află şi comuna Constantin Daicoviciu.

Proiecte ce vizează asfaltarea de drumuri în interiorul localităţii la care se adugă staţie de epurare şi reţele de apă şi canal sunt în pericol să fie oprite în lipsa banilor necesari decontării lucrărilor efectuate. Chiar dacă se află în stadii apropiate de finalizare contractele nu vor mai beneficia, prea curând, de finanţare guvernamentală spune Daniel Boambeş. În această situaţie se caută înţelegere la firmele constructoare pentru amânarea plăţilor până la lămurirea situaţiei:

În acest context al sistării finanţărilor de la bugetul de stat şi administraţia judeţeană din Caraş Severin riscă să piardă peste 100 de milioane de lei, banii pentru reabilitarea şi modernizarea a 7 proiecte legate de infrastructura rutieră. Este vorba de modernizarea Drumurilor Judeţene: 585, 608 B şi 608 A şi reabilitarea DJ 571 respectiv 608 B.