[AUDIO] 2.892 doze de vaccin de la Pfizer au ajuns în judeţul Caraş-Severin

Judeţul Caraş-Severin a primit încă 2.892 doze de vaccin, toate de la Pfizer, ele fiind deja distribuite către centrele din judeţ pentru continuarea procesului de imunizare împotriva COVID-19.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică, Daniel Botgros: Centrul de la Bocșa a primit 252 doze, Centrul medical județean de la Reșița a primit 18 doze, Şcoala Gimnazială Mihai Peia din Reșița – 36 doze, Liceul de Artă Sabin Păuţa din Reşiţa -330 doze, Spitalul Județean din Reșița care mai are de efectuat rapeluri a primit 696 doze, centrul de la Spitalul din Caransebeș a primit 444 doze, centrul de vaccinare de la Bozovici a primit la rândul lui 240 de doze. Spre Spitalul Orășenesc din Oravița, acolo unde există centrul de vaccinare au fost direcționate 438 de doze, iar la Moldova Nouă, la Spitalul Orășenesc 438 de doze.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică, vaccinarea se desfăşoară fără probleme în Caraş-Severin, nefiind înregistrate reacţii adverse severe. În ultimele 24 de ore, au fost imunizate 964 persoane, cele mai multe la spitalele din Reşiţa, Moldova Nouă şi Caransebeş.

SPITALUL JUDEȚEAN  DE URGENȚĂ REȘIȚA: 218

SPITALUL MUNICIPAL DE URGENȚĂ CARANSEBEȘ: 120

SPITALUL ORĂȘENESC  ORAVIȚA:108

SPITALUL ORĂȘENESC OȚELU ROȘU:

SPITALUL ORĂȘENESC MOLDOVA NOUĂ : 114

SALA DE SPORT -LICEUL DE ARTE ‘SABIN PAUŢA’ REŞIŢA: 90

SALA DE SPORT-COLEGIUL ECONOMIC Banatul Montan: 36

SALA DE SPORT -SC. GIMNAZIALA MIHAI PEIA Reşiţa: 32

CMJ Caras Severin Resita:

Centrul Multifuncţional Bozovici: 60

Clădire Administrativă Bocşa: 66

Centru de permanenţă Slatina Timiş:60

Centru de permanenţă Soceni(Ezeriş):60

De același autor

Related Articles