Tentativă de furt, nereuşită la Arad. 4 persoane mascate au încercat să fure un bancomat amplasat în incinta unei societăți comerciale de pe Calea Aurel Vlaicu.

Conform poliţiştilor, cei 4 au legat bancomatul de un autoturism și au încercat smulgerea aparatului, fără a reuși acest lucru.

Spargerea a avut loc în această dimineață, în jurul orei 4.00. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului și au constatat tentativa de furt.

„În jurul orei 04:00, patru persoane mascate au forțat ușa de acces în magazin, au pătruns în interior și folosindu-se de o chingă, au legat bancomatul amplasat în proximitatea intrării, de un autoturism și au încercat smulgerea aparatului, fără a reuși acest lucru. În același timp, doi dintre autori s-au deplasat la ghișeul de schimb valutar care funcționează în interiorul magazinului și folosindu-se de o rangă au forțat ușa fără a pătrunde în interior. Autorii au abandonat activitatea infracțională, fiind surprinși de un angajat. Cele patru persoane au părăsit locația fără a duce la sfârșit fapta infracțională”.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, în vederea identificării persoanelor în cauză și tragerea acestora la răspundere penală.