Cei doi tineri din Caraş-Severin, dispăruți de la domiciliu au fost găsiți împreună

UPDATE

Cei doi minori plecați voluntar zilele trecute de la domiciliile din localitățile Rusca Montană și Zăvoi au fost găsiți în cursul zilei de astăzi, aflându-se împreună pe raza comunei Zăvoi.

Pe timpul cât au fost plecați, aceștia nu au fost victima vreunei infracțiuni.

***

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei minore de 15 ani, care a plecat voluntar în seara zilei de 14 ianuarie 2020, de la domiciliul din comuna Rusca Montană și nu a mai revenit până în prezent.

În cursul zilei de astăzi, Poliția orașului Oțelu Roșu a fost sesizată de către tatăl minorei, despre faptul că aseară, în jurul orei 22.00, în urma unor discuții contradictorii cu familia, MURARIU SAMIRA LARISA a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime 1,78 m, greutate 60-65 kg, constituție atletica, ochi albaștri, păr lung castaniu, ten deschis, fără semne particulare sau tatuaje.

De asemenea, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări şi în vederea depistării unui minor de 16 ani, care a plecat voluntar în cursul nopții precedente, de la domiciliul din comuna Zăvoi și nu a mai revenit până în prezent.

În cursul zilei de astăzi, Poliția orașului Oțelu Roșu a fost sesizată de către mama minorului, despre faptul că azi-noapte, în jurul orei 01.00, motivând că se simte rău, MOISĂ ELVIS a ieșit din locuință și nu a mai revenit până în prezent.

La momentul plecării, era îmbrăcat cu pantaloni de culoare neagră tip salopetă cu bretele, ghete de culoare neagră și o geacă verde cu glugă cu puf. 

Semnalmente: înălțime 1,70 m, greutate 65-70 kg, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten închis, tuns scurt, fără semne particulare sau tatuaje.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Cele mai citite

Related Articles