Atenție șoferi! Traficul rutier va fi monitorizat de Florii

163

Poliţia rutieră se aşteaptă ca traficul să crească în acest weekend în care creştinii sărbătoresc Floriile.

Din acest motiv, circulaţia rutieră va fi monitorizată, în toată ţara, cu peste 300 de radare şi un elicopter, spune chestorul Florentin Brăcea, şeful Poliţiei Rutiere din România.

”Pentru weekend-ul Floriilor vom acţiona în patrulare pe principalele Drumuri Naţionale DN 1 – DN2 – DN5 – DN6, autostrăzile A1-A2 şi vom folosi şi un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie în zilele de sâmbătă şi duminică. Avem măsuri şi pe principale drumuri naţionale şi autostrăzi care /vin/ dinspre frontieră către centrul ţării cu dispozitive de Poliţie Rutieră, aparate de radar pentru a tempera conducătorii auto care depăşesc viteza legală şi, bineînţeleş pentru a preveni accidentele rutiere.”

În Caraș Severin, peste 20 de polițiști rutieri vor fi prezenți pe principalele drumuri naționale și pentru fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult și a stațiunilor turistice.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri vor acționa cu toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier Caraș-Severin.

Valentina Adam