Atenţie şoferi! Modificări în traficul rutier în giratoriul de la Intim din Reșița

Modificările în traficul rutier din giratoriul de la Intim din Reşiţa au fost efectuate.

Acum prioritate au autovehiculele care ies din sensul giratoriu, iar cele care vin de pe podul rutier şi se îndreaptă spre Calea Caransebeşului, respectiv strada Căminelor acordă trecerea acestora.

De-asemenea în dreptul Liceului “Traian Vuia” din cartierul Lunca Bârzavei a fost amplasat un marcaj de presemnalizare a noului indicator de cedare a trecerii, direct pe carosabil.

O asemenea rocadă a indicatoarelor rutiere va mai avea loc şi în cartierul Triaj, dar asta după ce va fi definitivat carosabilul, a precizat Cristian Ştefănescu.

Este vorba de autovehiculele care vor circula de pe strada Timişoarei, pe sub pasajul rutier de la Intim, înspre cartierul Lunca Bârzavei. Acestea vor avea prioritate de trecere, din cauza vizibilităţii reduse, faţă de cele care vin dinspre Centru şi se îndreaptă spre Lunca Bârzavei. De-asemenea pe carosabil va fi marcată o presemnalizare a modificării, dar atunci când va fi cazul, a mai precizat Cristian Ştefănescu. Până atunci se circulă după marcajele şi indicatoarele amplasate.

Cele mai citite

Related Articles