Atenţie şoferi! Se fac modificări în traficul rutier în giratoriul de la Intim din Reșița

Marcajele aplicate pe Bulevardul Republicii din Reşiţa au iscat controverse şi i-au luat prin surprindere pe unii dintre şoferi. Unde există marcaje, ele trebuie respectate cu stricteţe, a precizat pentru Radio Reşiţa şeful Biroului rutier, Ionuţ Imbrea.

Şi la sensul giratoriu de la Intim vor apărea modificări. De fapt, va fi reparată o greşeală de proiectare privind prioritatea de trecere:

Vreau să fac o precizare referitor la sensul giratoriu de la Intim. în cadrul comisiei de circulație s-a avizat o modificare a priorității în acel sens, mai exact cei care coboară de pe pasaj și vor să meargă către Caransebeș vor ceda trecerea celor care circulă în sensul giratoriu și celor care ies din sens. În prezent ca să te încadrezi pe banda care duce înspre Calea Caransebeşului şi strada Căminelor ei cedează trecerea. S-a stabilit şi s-a avizat în cadrul comisiei de circulație şi urmează ca responsabilul să modifice prioritatea“.

Deocamdată se circulă după vechea regulă şi este vital ca şoferii să respecte indicatoarele rutiere, a mai spus inspectorul principal Ionuţ Imbrea.

Cei care sunt responsabili cu semnele de circulaţie şi care ar trebui să le amplaseze corect pe raza municipiului de pe Bârzava este firma Porr care efectuează lucrările în oraş, a transmis Daniel Călin – directorul Serviciului de Administrare a Domeniului Public din Primăria Reşiţa, contactat telefonic de Radio Reşiţa.

7 COMENTARII

  1. Fratilor, hotarati-va odata. Se acorda prioritate celor din sensul giratoriu sau “deocamdata de circula dupa vechea regula”.

  2. Sigur ne ănebuniți cu mesaje ,hai toți ce avem permise le predam, cine mai circulă? Azi așa măine așa! Corect !!

  3. De ce trebuie ca cei care coboară de pe pasaj spre Caransebeș să dea prioritate celor care ies din sensul giratoriu?
    De ce nu se marchează banda întâia pentru cei care coboară de pe pasaj spre Caransebeș și ieșirea din sensul giratoriu să se facă pe banda a doua?
    Ambele benzi de care fac vorbire sunt cele tangente la sensul giratoriu aferente sensului de mers spre Caransebeș.

  4. Pe bd. Republicii marcajele longitudinale vor genera risc major de accidente, deoarece vor fi încontinuu încălcate, iar benzile de decelerare au fost eliminate reducând fluidizarea traficului rutier. Cred că ar fi necesar reanalizarea marcajului rutier și refacerea acestuia. Multumesc!

  5. Politia rutiera e degeaba….ca de obicei…marcajul serpuit pe drum drept e lege dar deja si denota prostie si dezinteres…

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles