[AUDIO] Asist. univ. dr. Suzana Demyen de la UEM Reşiţa – Profesor Bologna!

La a XI-a a Galei Profesorului Bologna, de la Timişoara, distincţia de Profesor Bologna a fost obţinută de asist. univ. dr. Suzana DEMYEN, de la Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa!

Gala Profesorului Bologna este un proiect cu tradiţie al Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR), scopul principal fiind îmbunătăţirea sistemului de învăţământ superior din România prin premierea şi promovarea profesorilor ce formează generaţii, reprezintă valori şi sunt modele pentru studenţi.

Din cadrul Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa, distincţia de Profesor Bologna a fost obţinută de asist. univ. dr. Suzana DEMYEN, cadru didactic al Facultăţii de Ştiinţe Economice, pentru devotamentul faţă de profesie şi contribuţia la sporirea performanţelor academice ale studenţilor.

Asist. univ. dr. Suzana Demyen în exclusivitate pentru Radio Reşiţa:

În cadrul acestei ediţii organizate de Universitatea de Vest din Timişoara, au fost premiate 103 cadre didactice, provenind din numeroase centre universitare din România, din 340 de nominalizări.

Nominalizările cadrelor didactice au fost realizate de studenţii universităţilor de provenienţă, evaluările fiind îndeplinite de către reprezentanţi ai ANOSR de-a lungul unui proces complex.

 

(Ada Botezan)