Arad: Trupul unui bărbat înecat într-o balastieră, recuperat de pompieri

Trupul neînsufleţit al unui bărbat care s-a înecat într-o balastieră din judeţul Arad, în timp ce se afla cu prieteni la scăldat, a fost recuperaţ luni, de către pompieri, după 18 ore de la producerea accidentului.

Victima avea 38 de ani şi era din Lipova, iar în cursul zilei de duminică a mers la scăldat împreună cu nişte prieteni, la o balastieră din zona satului Neudorf. Seara, prietenii au observat că bărbatul nu a mai ieşit din apă şi au sunat la 112.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, Ruxandra Klein, a declarat că duminică seară au fost trimişi pompieri cu o barcă, un echipaj de scafandri şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, dar trupul nu a fost găsit. Scafandrii au recuperat corpul neînsufleţit abia luni după-amiază, la 18 ore de la producerea accidentului, de la o adâncime de patru metri.

Pompierii spun că lacul balastierei are fondul denivelaţ iar în unele locuri adâncimea ajunge la 8 – 10 metri. Cercetările au fost preluate de către poliţişti, martorii fiind audiaţi.

Cele mai citite

Related Articles