Arad: Şofer cu permisul suspendat, arestat după ce a fugit de poliţişti

Un şofer din Arad a fost arestat preventiv după ce a refuzat să oprească maşina în trafic, el fiind urmărit de poliţişti, care după ce l-au oprit au constatat că avea permisul suspendat şi nu au reuşit să-i stabilească alcoolemia din cauză că bărbatul s-a opus.

Un echipaj rutier a încercat să-l oprească pe bărbat pe DJ 709 C, în localitatea Variaşu Mic.

‘Nu a oprit la semnalele acustice şi luminoase, mărind viteza de deplasare. Autoturismul a fost oprit în proximitatea localităţii Variaşu Mic, acesta fiind condus de un bărbat de 41 de ani din Iratoşu, care a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest cât şi recoltarea de probe biologice. Totodată, din verificări a reieşit că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat’, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Iniţial, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, însă ulterior magistraţii Judecătoriei Arad au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

El este cercetat pentru conducerea unui vehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Agerpres

De același autor

Related Articles