Arad: Şase persoane, rănite după ce un microbuz s-a blocat sub un pasaj rutier

Şase persoane au fost rănite, miercuri seară, după ce un microbuz cu pasageri s-a izbit de grinda unui pasaj rutier din municipiul Arad şi a rămas blocat când a vrut să treacă pe sub acesta, pentru că limita de înălţime este de doi metri.

Accidentul a avut loc sub pasajul rutier peste calea ferată care leagă centrul municipiului Arad de cartierul Grădişte.

Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), în microbuz se aflau 10 persoane, iar şase dintre acestea au fost rănite din cauza impactului violent. Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost transportat la spital, iar celelalte cinci victime, care au răni uşoare, au primit îngrijiri la locul accidentului, pentru că nu au vrut să meargă la spital.

Pasagerii din microbuz au afirmat că şoferul era atent la ecranul dispozitivului GPS şi nu a observat indicatorul care limitează înălţimea vehiculelor la doi metri pentru trecerea sub pasaj.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au declarat, pentru AGERPRES, că persoana transportată la spital este şoferul, iar acesta va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

https://www.agerpres.ro/eveniment/2024/01/10/arad-sase-persoane-ranite-dupa-ce-un-microbuz-s-a-blocat-sub-un-pasaj-rutier–1230546

Cele mai citite

Related Articles