Arad: Cantităţi mari de gunoaie, găsite de comisarii de mediu abandonate lângă un drum

Cantităţi mari de gunoaie, cel mai probabil abandonate de localnici din satul Sâmbăteni, au fost găsite de comisari ai Gărzii de Mediu Arad pe marginea unui drum din comuna Păuliş, primăria fiind somată ca în câteva zile să salubrizeze terenul pentru a nu fi amendată cu o sumă de până la 100.000 de lei.

Garda de Mediu Arad a transmis, marţi, că gunoaiele sunt aruncate pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi, pe marginea drumului care leagă DN7 de Balta Cicir.

Conform sursei citate, Primăria Păuliş a fost somată să salubrizeze locul până în 27 martie, în caz contrar urmând să fie aplicată se o amendă cuprinsă între 50.000 şi 100.000 lei.

Contactat de AGERPRES, primarul comunei Păuliş, Ioan Turcin, a declarat că ‘cel mai probabil deşeurile au fost aruncate de oameni din localitatea Sâmbăteni’.

Din ce am constatat, este vorba de deşeuri din construcţii amestecate cu alte tipuri de deşeuri. În orice caz, sunt mai mult de câteva tone, dar vom face eforturi să le ridicăm în zilele următoare‘, a declarat edilul.

De același autor

Related Articles