Arad: AJOFM organizează Bursa locurilor de muncă

AJOFM ARAD organizează, Bursa generală alocurilor de muncă,în data de 17.05.2024, începând cu orele 09:00  la sediul instituției situat pe strada Călugăreni, nr 1A. 

Bursa generală a locurilor de muncă va avea loc la nivel național la aceeași dată şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.

Obiectivul principal al evenimentului îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitant.cţiunii directe dintre angajator şi solicitant.
Angajatorii care dispun de posturi vacante și sunt interesați să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei, la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă sau le pot trasmite pe adresele de e-mail ale instituţiilor.

Pe langă medierea directă în cadrul bursei între cererea şi oferta de locuri de muncă,  acţiunea urmăreşte informarea participanților despre domeniul economiei sociale,  prezentarea cursurilor care se vor organiza în acest an, dar şi a celorlalte servicii de stimulare a ocupării de care pot beneficia gratuit prin intermediul Serviciului Public de Ocupare.

Date de contact pentru angajatorii interesați de participarea la eveniment: Ajofm Arad, str. Călugăreni nr. 1 A, tel : 0257/211230, e-mail: ajofm.ar@anofm.gov.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite

Related Articles