Arad: 11 persoane au fost trasportate la spital în urma unui accident

Unsprezece persoane au fost transportate la spital în urma unui accident produs, duminică seară, pe autostrada A1, între localităţile Nădlac şi Pecica, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

‘În urma accidentului au rezultat 11 victime, conştiente, cooperante, cu diverse traumatisme’, a informat ISU. Între victime se află un copil de patru luni, stare acestuia fiind stabilă.

”În această seară, în jurul orei 22:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Vasile Goldiş al judeţului Arad, a fost alertat de producerea unui accident rutier, în care au fost implicate două microbuze, pe A1, la Km 560. La locul solicitării au fost alocate de urgenţă forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului de pompieri Arad: o autospecială pentru transport victime multiple; o autospecială de stingere cu apă si spumă, descarcerarea uşoară şi două echipaje SMURD”, transmite ISU Arad.

Pompierii au luat măsuri pentru prevenirea unui incendiu, din cauza unor scurgeri de carburant din rezervorul unuia dintre microbuzele avariate.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările producerii coliziunii.

De același autor

Related Articles