Aproape 15 % dintre pacienţii Spitalului OncoHelp Timişoara sunt din Caraş-Severin

Peste 150 de consultaţii în trei luni. Acesta este bilanţul primului trimestru de activitate al cabinetului deschis de Asociaţia OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp pentru bolnavii de cancer din judeţul Caras-Severin.

Cabinetul, cu program de luni pana vineri, intre orele 8.00 si 16.00, functionează foarte bine în Reşiţa şi este deservit de medicul specialist oncolog Robert Fericel.

Consultaţiile sunt gratuite, ca de altfel în toate unităţile sanitare din reţeaua Asociaţiei OncoHelp, în baza contractului cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.

„Peste 150 de consultaţii. E mult, e puţin? Eu spun că sunt peste 150 de bolnavi de cancer care nu au mai fost puşi pe drumuri, să vină la Timişoara pentru un prim consult sau pentru obţinerea unor documente ori pentru realizarea unor proceduri ce pot fi făcute în cabinetul din Reşiţa. Cei 150 de pacienţi au beneficiat de toate acestea „acasă”, în oraşul sau judeţul lor.

Pentru aceştia este o economie de timp, de efort, de stres şi nu în ultimul rând, de bani pentru deplasarea până la Timişoara. Iar pacientul şi nevoile lui au stat întotdeauna în prim planul activităţii noastre. Sunt sigur că în lunile viitoare numărul pacienţilor din Caraş -Severin, din Reşiţa, care vor alege să meargă pentru consult în cabinetul colegului nostru oncolog, în loc să bată drumul până la Timişoara, va creşte”, spune dr. Valeriu Boruga – manager Asociaţia OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp.

Aproape 15 la sută dintre pacienţii Asociaţiei OncoHelp Timişoara sunt din judeţul Caras-Severin. Sediul cabinetului, care funcţionează in regim de Ambulatoriu, este în Reşiţa, str. Spitalului nr. 36, etaj 1, cam. 120. Programări se pot face la nr. de telefon 0355409469, de luni până vineri între 08.00 şi 16.00.

De același autor

Related Articles