Aparatură medicală și echipamente de protecție de peste 70.000 euro pentru UPU-SMURD Reșița. Comunitatea locală a trecut testul solidarității!

Pandemia ne-a arătat încă o dată ce important e rolul societații civile și cum ONG-urile pot funcționa ca și catalizator pentru a produce schimbări în bine.

Orice ajutor este binevenit mai ales în aceasta perioadă. Au început sa predea lectii de solidaritate voluntarii care fac incă de la început cumpărături pentru persoanele vulnerabile. La rândul lor, ONG-urile strâng bani pentru lupta împotriva raspândirii coronavirusului.

Fundația Comunitară Banatul Montan a demarat la mijlocul luni martie o campanie de strângere de fonduri pentru a susține Secția de Urgență din cadrul Spitalului Județean Reșița cu lupta împotriva COVID-19. Și-au propus atunci să strângă 82.000 RON pentru achiziționarea unor echipamente, dar comunitatea s-a mobilizat exemplar, iar rezultatul este peste așteptările organizatorilor, după cum a declarat Răzvan Todor, directorul Fundaţiei.

Fundația Comunitară Banatul Montan a fost prezentă încă de la începutul declarării Stării de urgență în România iar donațiile au fost folosite pentru cumpărarea de echipamente de protecție pentru doctori și asistente, precum și instrumente și aparatură medicală vitală în lupta cu virusul periculos.

Ajutorul nostru este important! Fundația Comunitară Banatul Montan strânge în continuare bani pentru lupta împotriva raspândirii COVID19.

https://fundatiacomunitarabanatulmontan.ro/donatii-upu-smurd-resita/

De același autor

Related Articles